Nume:
asociatiafloaredecolt@yahoo.com
Telefon:
Adresa:
Str. Dr. N. Ştefănescu, bl. 1, sc. A, ap.2 parter, oraş FIENI, cod 135100, Judeţ Dâmboviţa

ASOCIAŢIA ECOLOGICĂ FLOARE DE COLŢ
Asociatii pentru protectia mediului

ASOCIATII CE MILITEAZA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI - PROTECTIA SI SALVAREA PADURILOR - PROTECTIA APELOR - PROTECTIA SOLULUI - PROTECTIA AERULUI.

Detalii

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ este o organizaţie neguvernamentală, asociaţie cu personalitate juridică de drept privat, cu scop nepatrimonial, independentă, organizată potrivit Ordonanţei de Guvern nr. 26 / 2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii şi a Decretului nr. 31/1954 privitor la persoanele fizice şi persoanele juridice. AEFC face parte din Grupul de Acţiune Locală "Bucegi-Leaota", este membră în Fundaţia Judeţeană pentru Tneret Dâmboviţa şi a avut în custodie Rezervaţia Naturală Paleontologică Plaiul Domnesc în perioada 21 aprilie 2011 - 28 februarie 2013.

Înfiinţarea asociaţiei a fost autentificată prin Hotararea nr. 1 / 30 martie 2010 de către Judecătoria Pucioasa. Consiliul Director al asociaţiei este alcătuit din:
- Ileana Bocanciu – preşedinte – geograf, călător pasionat de fotografie, prima dâmboviţeancă în Antarctica, manager de proiect şi coordonator a multiple proiecte în cadrul programului “Educaţie prin Turism”, vicepreşedinte al Asociaţiei Chindia Jurasic Park, şi lider în cadrul Centrului Local "Naparis" Pucioasa al Organizaţiei Naţionale "Cercetaşii României".
- George Murătoreanu – vicepreşedinte – lector doctor la Universitatea “Valahia” Târgovişte, coordonator al Cercului de Geografie “George Vâlsan”.
- Valentin Grigore – vicepreşedinte – director de programe la Fundaţia pentru Tineret Dâmboviţa şi preşedinte fondator al Societăţii Astronomice Române de Meteori, organizaţie cu o activitate deosebită pe plan intern şi internaţional.
- Nicu Posta – consilier ştiinţific – preşedinte fondator al Asociaţiei de Turism Chindia, organizaţie cu o activitate neîntreruptă de 35 de ani, Preşedinte al Asociaţiei Chindia Jurasic Park.

Asociatia are ca scop atragerea tineretului în practicarea activităţilor ecologice, a ecoturismului şi a turismului specializat sau de agrement, în condiţii de deplină siguranţă cu respectarea şi protejarea mediului înconjurător, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ vă transmite cele mai sincere gânduri, în speranţa unei colaborări cât mai fructuoase în viitor.

Servicii

PROGRAME
"NATURA NE ÎNVAŢĂ PRIMII PAŞI ÎN VIAŢĂ"
Proiecte desfăşurate în mijlocul naturii, bazate pe metodele educaţiei non-formale