Nume:
Asociatia Club Sportiv Muşchetarii Buzău
E-mail:
contact@scrimabuzau.info
Telefon:
0730.460.030
Adresa:
Buzau

Asociatia Club Sportiv Muşchetarii Buzău
Asociatii sportive - cluburi sportive

ASOCIATII SPORTIVE SI CLUBURI SPORTIVE DIN ROMANIA.

Detalii

  Asociaţia Club Sportiv Muşchetarii Buzău s-a născut în toamna anului 2014, din dorinţa domnului Ciprian Verişanu de a continua dragostea pe care a dobandit-o pe planşa de scrimă ca sportiv.

            Asociaţia Club Sportiv Muşchetarii Buzău este persoană juridică de drept privat, neguvernamentală, fără scop patrimonial (non profit), apolitică şi independentă şi funcţionează în baza legilor române în vigoare.

            La data de 19.10.2015 Asociaţia Club Sportiv Muşchetarii Buzău, primeşte avizul de constituire nr. 249 de la Ministerul Tineretului şi Sportului prin care se avizează constituirea structurii sportive şi primeşte Certificatul de Identitate Sportivă nr 0076073 cu numărul de identificare în registrul sportiv BZ/A2/00252/2015 pe ramuri sportive : scrimă, tenis de masă şah şi fotbal în sala – durata de funcţionare fiind nedeterminată.

           In sedinta din data de 02.02.2016 a Comitetului Executiv al FR Scrima a fost aprobata afilierea sectiei de scrima a Asociatiei Club Sportiv Muschetarii Buzau. Astfel Asociaţia Club Sportiv Muşchetarii Buzău devine primul club sportiv cu secţie de scrima din istoria orasului BUZĂU care se afiliază la Federaţia Română de Scrimă şi va putea oferii locuitorilor oraşului un nou sport olimpic alaturi de cele existente în acest moment în BUZAU.

Servicii

 Datorită faptului că suntem club sportiv toate obiectivele sociale vor fi realizate în parteneriate cu federaţiile de specialitate, direcţiile judeţene de tineret şi sport precum şi cu diverse companii care au incluse programe de responsabilitate socială în orasul BUZAU pe linie de sport.

            Pentru a dezvolta baza materială a clubului (costuri de echipamente sportive şi închirieri de baze sportive) şi a aduce căt mai mulţi copii la sport membri asociaţiei au luat în calcul pe lânga cei 2% din impozit şi o serie de oportuniţăti:

    solicitare de finanţare nerambursabilă din fonduri publice alocate de la bugetul local,
    descoperirea de noi oportunităţi de finantare prin programul ERASMUS+ al Uniunii Europene (activităţi sportive în săptamâna europeană a sportului),
    alte parteneriate locale.

            Pentru început toate activităţile de iniţiere în sport se vor face de instructori sportivi voluntari atestaţi de federaţiile sportive care iubesc sportul succesul fiecarui voluntar se va vedea în palmaresul clubului (medalii, cupe, selecţiile copiilor la loturile nationale etc).

© 2019 Copyright by Asociatii-romania.com